.

Samtidigt är Bayern fortfarande hoppfulla om att köpa Leroy Sane från Manchester City under sommaren, efter att ha misslyckats med att nå ett avtal förra året.

Han är 27 år och har mer än tre år kvar på sitt kontrakt på 130 000 pund i veckan och Palace vill ha en avgift på över 80 miljoner pund. sydkorea VM tröja

Han medgav dock att vissa spelare kanske inte är övertygade och kommer inte att tvingas av klubben att ta sig till planen.

Den tidigare Everton -spelaren Lundstram, som kom till Blades från Oxford 2017, har tackat nej till flera erbjudanden om att stanna på Bramall Lane och förväntas nu gå vidare – även om Palace kan möta konkurrens från Rangers och Burnley.

liverpool tröja barn

Eagles var i anmärkningsvärd form före coronavirusutbrottet och vann tre matcher på snurr för att ta dem upp till 11: e i Premier League -tabellen.

Med Hodgson 71-årig är hans förhoppningar om att återuppta sina arbetsuppgifter vid sidan av hans spel- och tränarstab långt ifrån säkra.

Gallagher spelade 19 gånger för att hjälpa Steve Coopers Swansea, som slutade 6: a och ställde upp en slutspelssemie mot Brentford.